Flygtninge, minoriteter og kulturmøder
8000 x tak

8000 x tak

Foruden alt det der blev solgt til Litteraturensamlerind 7. marts i år, har min lille biks solgt for lidt over 8000 kr. – hvert bidrag er sendt ubeskåret afsted med kærlighed fra jer til børnene i 5 Skoler ❤️ 
Jeg har sendt med bud, I har hentet, jeg har bragt ud, vi har mødtes og jeg er vild med jer alle sammen og jeres vigtige støtte 🙏🕊
Min mission har jo altid været at få mennesker til at vise udsyn gennem indsigt. Situationen i Syrien og de ubarmhjertige konsekvenser for det syriske folk skærer dagligt i mit hjerte. Så når dejlige mennesker som Lars Schmidt* og Maren Elise Skjerlie Gilling vælger at sætte alt ind på at skabe skoler til syriske flygtningebørn, støtter jeg selvfølgelig op!
Mit motto er jo “mange bække små” og derfor har hvert kunstkort, hver plakat, hver t-shirt, hver gymbag og hver totebag ikke blot indbragt økonomiske bidrag til 5 Skoler, men også skabt samtaler, indsigt og udsyn – mission completed 🏆 og TAK til Maria Walter Nielsen for at skabe alle de fine illustrationer.
Der er stadig t-shirts tilbage i M, L, XL og XXL. Gymbags, plakater og kunstkort kan jeg også klare. Bare hiv fat i mig på Instagram, Facebook eller her på siden og bliv ved med at støtte og sprede jeres vigtige ringe 🌀

* Lars Schmidt er desværre ikke længere en del af 5 Skoler, men hans vigtige arbejde fortsætter heldigvis andetsteds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.