Klima, miljø og bæredygtighed
Bæredygtig kunst – it’s a thing!

Bæredygtig kunst – it’s a thing!

Jeg elsker at finde ting til vores lejlighed, som giver et fint udtryk. Vi er her trods alt meget, så hvorfor ikke omgive os med ting der gør os glade? Vores gang har, som i de fleste andre københavnerlejligheder, ingen vinduer og er derfor ret mørk. Jeg har længe ledt efter noget, der kunne lyse den lidt op.

Jeg har tidligere skrevet om projektet ‘Hvad koster en ko?’, hvor en familie udelukkende levede af ting de selv dyrkede eller byttede sig til – intet måtte købes i en måned. Lisa Grue lavede efterfølgende den fineste støtteplakat ‘Nature is your friend’ for at samle penge ind til en dokumentarserie om projektet. Plakaten kan købes her.

Ved siden af den hænger det Geometric Wall Piece fra Modul Studio, designet af Sofie Edvard. Et Wallpiece fås i to størrelser og kan bygges op, lige som man ønsker det – hvor cool er det?

Modul Studio er en grøn virksomhed, der arbejder ud fra zero waste princippet. Deres Geometric Wall Piece er håndlavet i Helsingør, lavet af FSC-certificeret træ og malet i hånden med bæredygtig kvalitetsmaling. Læs mere om deres principper her.

Jeg er absolut ingen boligstylist og ikke udstyr til at få det hele rette udtryk med, så jeg indsætter herunder billeder fra Modul Studio og Lisa Grue selv, så I kan se de to fine ting i et professionelt lys:

2 thoughts on “Bæredygtig kunst – it’s a thing!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.