Matilde mener
Best nine 2018

Best nine 2018

Jeg skulle lige prøve det der #bestnine2018 på Instagram 😆

Synes egentlig, at de billeder der har fået flest hjerter derinde indkapsler Kom Nu Danmark og mit liv meget godt. 

En god blanding af Giv Blod, OK18, Litteraturen Samler Ind til uledsagede flygtningebørn, Dansk Flygtningehjælps landsindsamling, en lille hyldest til Kim Larsen og hans indvirkning på mig, Plogg Till You Dropp arrangementet, Klimasafari, mine børn Alfred og Sigurd, og en masse om cirkulær økonomi, klima, miljø og bæredygtighed.

Intet af det jeg gør, gør jeg for at kunne lægge det på Instagram og det er heller ikke alt jeg foretager mig, som når hele vejen herind. Men jeg er glad for jer der følger med, også selvom der kan være lidt langt mellem snapsene når livet sker og jeg får travlt. Alle billeder er fra min fritid, hvor både aktivismen og min dejlige familie fylder meget. Nogle gange er der tid til at tage billeder, og andre gange er det tid til at lægge telefonen væk – I kender måske den svære balancegang… Jeg håber vi mødes ude i den virkelige verden i 2019, som flere af os gjorde i 2018 da I købte t-shirts og muler hos mig på Vesterbro, eller besøgte Litteraturen Samler Ind på Kunsthal Charlottenborg hvor jeg var hele dagen. 

Vi kan også ha’ nikket og smilet til hinanden, til én eller flere af de demonstrationer jeg har deltaget i, i løbet af året – lad os mødes til nogle flere i 2019. 

Jeg ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår, havde egentlig tænkt mig at gøre status over året som jeg plejer – men tror bare at jeg lægger telefonen væk igen og ser på det efter ferien ❤️  

Og husk det nu: En for alle og alle for én!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.