Matilde anbefaler
Det fineste initiativ – og ALLE (der ejer en smartphone) kan være med!

Det fineste initiativ – og ALLE (der ejer en smartphone) kan være med!

Min veninde, der arbejder for Ritzaus Bureau , gjorde mig for en rum tid siden opmærksom på dette ganske geniale initiativ, som jeg vil påstå at de fleste kan være med på – hvis altså man bare engang i mellem kan undvære tre kroner OG er i besiddelse af en smartphone (eller kender nogen der er).

Jeg er typen, som altid gerne vil give et bidrag til et godt formål, nok drevet af den tanke at der altid er nogen der har det meget værre end mig – og sætter jeg et cafebesøg op over for et bidrag til den del af vores medmennesker, der ikke har mad på bordet, er det svært at lade det førstnævnte vinde over det sidste. Og det skal selvfølgelig ikke være sådan, at man ikke skal nyde sit liv og de muligheder mange af os er født med her i den vestlige verden (hvilket jeg også i stor grad gør) MEN!!! Er man nu alligevel, som jeg, ramt af en indre stemme, der ofte kalder på fornuften frem for lysten, kommer her et bud på hvordan man kan hjælpe rigtig meget for få penge.

FN’s World Food Programme har lavet en app, der gør det muligt for os at hjælpe med hvad vi kan – blot med et enkelt tryk på telefonen. Fremgangsmåden er, at man henter app’en Share The Meal, indtaster sine kortoplysninger (en enkelt gang) og herefter kan man vælge om man vil dele et enkelt måltid (3 kr.), en uges måltider, en måneds måltider, tre måneders måltider etc. etc.

I øjeblikket går pengene til de syriske flygtningebørn, som (for manges vedkommende) lever på femte år i flygtningelejre i Jordan.

Jeg synes det er genialt at jeg, selv i tider hvor der er lavvande i kassen, kan give et lille bidrag og tænke at det helt konkret bliver til et måltid til et barn der har så hårdt brug for det. Om min samvittighed får det bedre og giver mig tilladelse til det cafebesøg dér, er jo i og for sig ligegyldigt i det store billede, da pengene hjælper og kan gives når man har lidt ekstra.

Læs mere om Share The Meal her

Kærlig hilsen Matilde

#KomNuDanmark

share the meal 3
fn2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.