Børn og unge i udsatte positioner
Frivillighed er ikke for alle!

Frivillighed er ikke for alle!

I denne blog fokuserer jeg meget på de mennesker, der donerer noget af deres tid og overskud til at udføre frivilligt arbejde eller på anden vis kaster sig aktivt ind i kampen for en bedre verden.

Men der kan være mange grunde til, at det ikke lykkes for alle at bidrage helt så praktisk. Travl hverdag, mangel på overskud eller geografisk placering, kan være nogle af de årsager, der ligger til grund for vores mangel på aktiv deltagelse.

Hvis man alligevel gerne vil gøre noget, kan det være rart med et alternativ til selv at deltage og her er en økonomisk donation oplagt – og bare rolig, det behøver ikke koste en bondegård.

Foruden alle de initiativer, jeg vil introducere jer for i min serie “må jeg præsentere…”, som alle kan støttes økonomisk (se links under hver enkel præsentation), kommer her en liste over større og mere stadfæstede organisationer, der bestemt også fortjener opmærksomhed. Fælles for alle er, at de både sammen og hver for sig kæmper for at gøre vilkårene bedre for mennesker, dyr og natur via hjælpearbejde i både Danmark og resten af verden.

Jeg vil gøre det nemt for dig at undersøge de forskellige organisationer nærmere ved at linke til dem nederst i dette indlæg.

Synes du, der mangler en eller flere, er du velkommen til at sende mig en mail på matildewalter@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet, og jeg vil straks opdatere listen!

 

Kærlig hilsen Matilde

 

#KomNuDanmark

 

  • Husk at man både kan støtte med engangsbeløb, medlemsskab eller ved at donere ved landsindsamlinger, alle beløb tæller og hver en lille krone gør en kæmpe forskel!
  • Husk at det ved stort set alle nedenstående organisationer også er muligt at melde sig som frivillig – enten ved deres årlige indsamlinger eller til nogle af deres mere faste aktiviteter.

 

Røde Kors / Røde Kors på Facebook

Unicef / Unicef på Facebook

Red Barnet / Red Barnet på Facebook

Mellemfolkeligt Samvirke / Mellemfolkeligt Samvirke på Facebook

Læger Uden Grænser / Læger uden Grænser på Facebook

International Børnehjælp / International Børnehjælp på Facebook

International Aid Services / International Aid Services på Facebook

IBIS / IBIS på Facebook

Folkekirkens Nødhjælp / Folkekirkens Nødhjælp på Facebook

Fairtrade / Fairtrade på Facebook

Dansk Børnefond

Dansk Flygtningehjælp / Dansk Flygtningehjælp på Facebook

Danmission / Danmission på Facebook

Caritas / Caritas på Facebook

CARE Danmark / CARE Danmark på Facebook

Børnefonden / Børnefonden på Facebook

Amnesty International / Amnesty International på Facebook

ADRA / ADRA på Facebook

Plan Danmark / Plan Danmark på Facebook

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.