Matilde anbefaler
Har du overvejet at tilmelde dig?

Har du overvejet at tilmelde dig?

Hver gang jeg lægger et billede op af min blodsugede arm, er der flere af jer der skriver, at NU har I meldt jer som bloddonor 💪🏼 Så nu gør jeg det lige igen!  

Og når der engang i mellem bipper en motiverende besked ind på telefonen fra blodbanken om, at mit blod gør gavn hos en patient et sted her i landet, så bliver jeg sgu så glad!

Jeg hylder nærhedsprincippet, og den positive melding om, at det nytter at møde op i blodbanken og kigge væk, mens de tapper mig (jeg kan stadig ikke lide at se pĂĄ nĂĄle đź’‰) Sagen er nemlig, at alle som handler pĂĄ en vigtig sag, er med til skubbe pĂĄ i en positiv retning…

Du kan melde dig, eller få yderligere information ved at trykke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.