Har du overvejet at tilmelde dig?

Hver gang jeg lægger et billede op af min blodsugede arm, er der flere af jer der skriver, at NU har I meldt jer som bloddonor 💪🏼 Så nu gør jeg det lige igen!  

Og når der engang i mellem bipper en motiverende besked ind på telefonen fra blodbanken om, at mit blod gør gavn hos en patient et sted her i landet, så bliver jeg sgu så glad!

Jeg hylder nærhedsprincippet, og den positive melding om, at det nytter at møde op i blodbanken og kigge væk, mens de tapper mig (jeg kan stadig ikke lide at se på nåle 💉) Sagen er nemlig, at alle som handler på en vigtig sag, er med til skubbe på i en positiv retning…

Du kan melde dig, eller få yderligere information ved at trykke her.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2020 . All rights reserved.