Børn og unge i udsatte positioner
Hurra for i lørdags

Hurra for i lørdags

I et lille bitte øjeblik mellem Litteraturensamlerind , Klimasafari, vejledningsmøde og Civilsamfundets Fællesdag, vil jeg råbe et højt hurra for i lørdags!

Lige nu er vi oppe på 317.000 indsamlede kroner!

Tak til alle jer, der på sejeste vis kom og støttede op! Det er i sandhed en dag der, hver eneste gang, gør mig meget berørt. Både af taknemmelighed, men også fordi jeg bliver ramt af den mistro og uvilje, som mange af vores medmennesker bliver mødt med. Heldigvis er vi mange der vil i en anden retning ❤️

På billederne ser I nogle af de seje mennesker, der bærer vores budskab med stolthed, og snart bliver vi endnu flere! Ordrerne vælter ind på min lille ikke-eksisterende webshop, bær over med mig – jeg sender så snart alt er pakket og samlet men der er bare ikke nok timer i døgnet for tiden.
Sådan er det med frivillighed – noget jeg skal tale meget mere om med Majda Lerche fra Venligboerne i morgen til Civilsamfundets Fællesdag med Altinget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.