Matilde mener
Hvem fanden gider høre på mig?

Hvem fanden gider høre på mig?

Jeg er typen, der kan dræbe enhver fest!!!

Hende der aaaltid skal kommentere på verdenssituationen og gerne så surt og højlydt, at jeg næsten forvandles til en gammel mand med seler og tyk mave, der over en Hof nok skal få sat skik på hele svineriet bare ved at bræge højt og længe – hende der ikke er så god til at tale med om nyeste mode og sundhed, og som ubevidst glemmer at høre efter og i stedet tænker på, AT VERDEN BRÆNDER LIGE FORAN NÆSEN PÅ OS!!! Det kan blive meget tungt og alvorligt og til tider pisse belastende at hænge ud med mig, jeg ved det godt! Derfor har jeg startet denne blog i håbet om at dele mine tanker med dem, der gider høre på mig og fritage dem, der ikke gider! Mit håb er at ramme noget i nogen, og at få folk med på vognen i forhold til at gøre noget for nogen andre eller mene noget om noget – og gerne det helt modsatte af mig!

Det vil ske med slet skjulte holdninger til bl.a. miljø, foreningsliv, solidaritet og bæredygtighed – og (jeg understreger igen) med fokus på

  • at fremhæve mindre tiltag (og se dem vokse sig større)
  • at hylde mennesket, fællesskabet og forskelligheden
  • at finde vores styrker tværpolitisk
  • at være et anstændigt menneske eller mangel på samme
  • at stikke den indre svinehund et Hold Kæft Bolsje
  • at finde manden på gaden med de seje kræfter!

Hvem fanden gider høre på et menneske, hvis fokus er at opføre sig ordenligt og bidrage til fællesskabet som en anden gammel sur hippie? Det vil tiden vise – indtil da har min indre gamle mand med røde seler fået et talerør, og det føles sgu godt!!!

Kærlig hilsen Matilde

#komnudanmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.