Må jeg præsentere
Kan man blogge om at være et godt menneske?

Kan man blogge om at være et godt menneske?

Man kan i hvert fald blogge om gode mennesker! Gode mennesker er, i mine øjne, mennesker som ikke kun hytter sit eget skind, men ser at man kan skabe store forandringer ved at tænke næstekærlighed, solidaritet, bæredygtighed og ansvar ind i sine handlinger. Jeg har fundet frem til en række spændende, seje, storhjertede, kloge og kreative mennesker som jeg gerne vil præsentere jer for, i håbet om at I vil lade jer inspirere til selv at hoppe med på bølgen af gode initiativer!

Den røde tråd er at sætte fokus på den lille mand med det store hjerte som har sat al sin energi ind på at kæmpe for at gøre verden til et bedre sted. Der er lidt for enhver smag og kender I nogen der skal med på listen, er I mere end velkomne til at kontakte mig på matildewalter@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet.

Min serie hedder ”Må jeg præsentere… ” og her har jeg har stillet alle mine hovedpersoner de samme fem spørgsmål. Mit formål er, at give dig et kendskab til nogle af menneskerne bag initiativerne og ikke mindst give dig muligheden for at finde ud af om netop deres projekt er noget der taler til dig!

Kærlig hilsen Matilde

#komnudanmark

1 thought on “Kan man blogge om at være et godt menneske?

    • Author gravatar

      Det er SÅ fedt og spændende med denne blog! Jeg ser frem til at sluge alle indlæg og kommentere og være med i debatterne for det er det der spiller på en blog! Pøj og sejl i vindene! Kys May

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.