Kendte stemmer
Kendte Stemmer… Anders Fjelsted

Kendte Stemmer… Anders Fjelsted

Hvem er du? Jeg hedder Anders, og jeg er stand-up komiker.

Hvorfor ytrer du dig i offentligheden? Jeg ytrer mig i offentligheden, som en del af mit erhverv. Primært. Jeg bruger sociale medier til at sprede kendskab til mit virke og også lidt for at teste om jokes fungerer og får den respons/de tilkendegivelser, jeg håber. I enkelte tilfælde handler det måske bare om at tjekke ud om der kan findes en vinkel på en specifik nyhed/trend/holdning. Jeg er vel primært drevet af en narcissistisk trang til at blive set og hørt. Det er jo lidt det, jeg lever af.

Hvilke konsekvenser har det for dig? Jeg ved ikke, hvilke specifikke konsekvenser det har. Jeg ved da, at nogle synes, jeg er en naiv, venstreorienteret idiot, fordi jeg oftest taler imod fremmedhad. Jeg har enkelte gange modtaget trusler i min indbakke, men det har ikke været meget. Og det er jo naturligvis kun, når jeg virkelig udstiller idioti (oftest racisme osv). Jeg har endnu ikke fået trusler på grund af jokes!

Hvordan er du med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? Jeg tror ikke, jeg som sådan er med til at gøre Danmark til et bedre sted. Udover ved at være engageret og forsøge at være forstående. Alle, der engagerer sig og forsøger at forstå deres modpart, er jo lidt med til at gøre Danmark til et bedre sted. Nå ja, så får jeg også en masse mennesker til at grine. Det er vel også en god ting?

Hvilke projekter synes du fortjener større opmærksomhed? Jeg ved ikke, om jeg synes enkelte projekter fortjener større opmærksomhed. Men jeg er ret imponeret over Patrick Sandbergs projekt med at udstille tosser, der skriver uhyrlige ting på sociale medier. Folk der skriver vanvittige racistiske ting, som de jo aldrig ville sige offentlig eller på jobbet eller lignende. Vi skal alle sammen lære, at det ikke er ok at være en komplet idiot, bare fordi man kan gemme sig bag en computerskærm. Folk, der opretter en falsk profil for at sidde og være modbydelige, er de værste krystere der findes.

Se Patrick Sandbergs projekt på Facebook her

Følg Anders Fjelsted på Facebook her

Se videoen hvor Anders Fjeldsted faktatjekker Jim Lyngvild her

1 thought on “Kendte Stemmer… Anders Fjelsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.