Kendte stemmer
Kendte Stemmer

Kendte Stemmer

Der findes flere og flere kendte mennesker, der ytrer sig værdiladet i forhold til politiske beslutninger og andre brandfarlige emner i den offentlige debat. Det kan være i form af facebookopdateringer, tweets, videoer på instagram og facebook, deltagelse i politiske årsmøder, ved at designe noget eller optræde med et nummer til en demonstration og meget mere.

Der findes både fornuftige eksempler, hvor den kendte bidrager med det vedkommende har kompetencer og viden indenfor, og så findes der de virkelig grelle eksempler som da Jim Lyngvild, for kort tid siden satte sig for at løse verdens flygtningeproblemer i et simplificeret og ekstremt uovervejet videoklip med mangel på evidens og sund fornuft i det hele taget!!! Der findes også dem, som bare er politiske mennesker eller mennesker som brænder for en bestemt sag, og som vælger at bruge deres stemme som et bidrag i debatten/den gode sags tjeneste.

I denne serie vil jeg gennem en række Kendte Stemmer forsøge, at kaste lys over hvorfor de mener det er vigtigt at ytre sig og hvilke konsekvenser det kan have at stikke snuden frem. Jeg har i den forbindelse stillet de samme fem spørgsmål til alle deltagere og vil løbende bringe deres besvarelser, i håbet om at det kan føre os tættere på en forståelse for hvorfor de vælger at ytre sig – og hvordan de synes de er med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted.

Kærlig hilsen Matilde

#KomNuDanmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.