Børn og unge i udsatte positioner
Må jeg præsentere… Anastasia Hegner fra UngTilUng

Må jeg præsentere… Anastasia Hegner fra UngTilUng

Hvem er du? Anastasia Hegner, projektkoordinator

Hvad går projektet kort ud på? Vores projekt er et online fællesskab for unge mellem 16-35 år, som oplever sociale eller følelsesmæssige udfordringer. Det kan være alt fra skolestress, depression, kærlighedsliv til spiseforstyrrelser, arbejde, for høje forventninger til sig selv og meget andet. Vi arbejder efter peer-to-peer modellen, hvor vores frivilliges livserfaringer bliver delt med vores brugere. Vi er af den overbevisning, at når man har prøvet det på sin egen krop, så ved man hvad det handler om, og hvordan man kommer videre. Igennem blogs, selvhjælpsværktøjer, artikler, brevkasse og chat motiverer og inspirerer vores frivillige andre unge, som måske oplever samme udfordringer.

Projektet er et partnerskabsprojekt mellem Den Boligsociale Fond, Konsulentkompagniet, SIND Hillerød og Center for Udvikling og Støtte i Hillerød kommune.

Hvorfor er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? UngTilUng er med til at videregive dyrebare livserfaringer, som andre unge kan få nytte af. UngTilUng har positiv og konstruktiv tilgang, det vil sige vi sætter fokus på succeshistorier og de ting, som har fungeret, i tro og håb om, at det kan inspirere og motivere andre unge.

Hvordan kan man som privatperson blive en del af projektet?

For at blive frivillig, tryk her

For at følge UngTilUng på Facebook, tryk her

For at følge UngTilUng på Instagram, tryk her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.