Må jeg præsentere
Må jeg præsentere… Bassel Hmeidan fra WeFood

Må jeg præsentere… Bassel Hmeidan fra WeFood

Hvem er du? Jeg hedder Bassel Hmeidan og jeg er projektleder hos Folkekirkens Nødhjælp. Jeg arbejder på WeFood, Danmarks første butik for overskudsmad.

Hvorfor er du en del af dette projekt? Jeg er en del af projektet fordi jeg interesserer mig for madspildsproblematikken, og har den baggrund der skal til fra fødevarebranchen. Desuden har jeg været frivillig hos flere klima NGO’er og har derigennem den fornødne erfaring. 

Hvad går projektet kort ud på? WeFood er Danmarks første butik for overskudsmad. Vores frivillige indsamler overskudsfødevarer, og sælger dem i WeFood. Overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med verdens fattigste.

Hvorfor er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? Fordi overskudsmad slider på naturens ressourcer. Mens vi smider 30% af vores fødevareproduktion ud, er der millioner af fattige verden over, som ikke har adgang til mad. Det er et samfundsproblem som berører os alle.

Hvordan kan man som privatperson blive en del af projektet? Man kan donere penge eller blive frivillig i WeFood. Virksomheder som har overskudsmad, kan donere det til WeFood.

Læs mere om WeFood her og her.

bassel hmeidan

1 thought on “Må jeg præsentere… Bassel Hmeidan fra WeFood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.