Børn og unge i udsatte positioner
Må jeg præsentere… Kristinna Svendsen fra FriRummet

Må jeg præsentere… Kristinna Svendsen fra FriRummet

Hvem er du? Jeg hedder Kristinna, jeg er 28 år, og jeg er pt. i gang med at uddanne mig til Administrationsbachelor på UCN.
I FriRummet har jeg været frivillig i godt og vel 2,5 år, og siden slutningen af august 2016 har jeg også været frivilligkoordinator.
Hvorfor er du en del af dette projekt? Jeg er en del af FriRummet, da den psykiske sundhed er et emne, der betyder rigtig meget for mig. Jeg har selv gennem mit liv kæmpet med det psykiske, og da jeg kom ovenpå igen ville jeg rigtig gerne hjælpe mennesker i lignende situationer; det var sådan jeg fandt frem til FriRummet. FriRummet er et projekt der giver mig rigtig meget, og jeg er vild med at være der.
Hvad går projektet kort ud på? FriRummet har med psykisk sårbare unge i alderen 18-35 at gøre. Vores primære opgave er at nedbryde ensomhed og tabuet omkring psykisk sårbare. Vi giver dem et sted, et frirum, hvor de kan gå hen og være blandt ligesindende, og ikke gå op i deres forskellige diagnoser. Det handler mere om mennesket end diagnosen. Hos os kan de komme og have det hyggeligt, og forhåbentlig føle, at de kan være sig selv.
Hvorfor er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? FriRummet er med til at gøre Danmark til et bedre sted, da der er et stadigt voksende behov for tilbud som vores. Vi lever i et samfund med SÅ mange muligheder omkring os, og hvor alle udstiller de bedste sider af deres liv. Det gør, at det kan være svært at finde ud af, hvem man er, og mange føler, at deres liv ikke er ligeså godt som alle andres. Det kan føre til usikkerhed, ensomhed og sårbarhed, og derfor er der virkelig brug for tilbud som FriRummet.
Hvordan kan man som privatperson blive en del af projektet? Hvis man vil være en del af FriRummet som frivillig, så kan man gå ind på vores hjemmeside og læse om FriRummet,  hvem vi er og hvad vi gør. Lige pt. har vi et opslag på frivilligjob.dk, hvor man kan ansøge om at blive frivillig, ved at sende en ansøgning til frivillig@frirummet.com.
– Vil man gerne være bruger af vores tilbud, er man mere end velkommen til at kigge ned i vores lokaler på C. W. Obels plads 20 i Aalborg på vores åbningsdage mandag: 18.30-22, onsdag 18:30-22 og lørdag 13-17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.