Hjemløse og socialt udsatte
Må jeg præsentere… Margrethe Wivel fra Settlementet

Må jeg præsentere… Margrethe Wivel fra Settlementet

Hvem er du? Margrethe Wivel, Cand. Mag. I religionshistorie, siden uddannet i Nonprofit Management ved New York University og certificeret coach også fra New York University. Jeg arbejder som forstander i Settlementet på Vesterbro.

Hvorfor er du en del af dette projekt? Jeg er drevet af, at skabe positiv social forandring, og få folk til at udfolde deres potentiale. Jeg tror på, at alle mennesker er unikke og har noget positivt at bidrage med – nogle gange skal man bare have hjælp til finde det og tro på sit potentiale. Jeg er drevet af empowerment, som billedligt talt betyder at give folk en fiskestang, i stedet for en fisk.

Hvad går projektet kort ud på? Settlementet er en gammel organisation fra 1911, der arbejder for at fremme social og kulturel ligestilling. Vi yder hjælp og rådgivning til socialt udsatte, danner netværk og skaber rum til samvær for udsatte og ældre i vores hus i Dybbølsgade. Derudover arbejder vi med beskæftigelse og opkvalificering i vores socialøkonomiske butikker i Saxogade.

Hvorfor er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? Det giver nogle af vores mest udsatte medborgere troen tilbage på en bedre fremtid og hjælp til at nå den.

Hvordan kan man som privatperson blive en del af projektet? Man kan donere tid som frivillig eller penge som gavegiver:

Støt Settlementet her

Like og følg Settlementet på Facebook her og her

Settlementets hjemmeside

1 thought on “Må jeg præsentere… Margrethe Wivel fra Settlementet

    • Author gravatar

      Det er absolut et af de sejeste projekter Sidegaden/Saxogade/Settlementet. Jeg ser dagligt folk der besøger projektet (faktisk fra hele landet) og jeg kan se hvilken forskel det gør at have noget at stå op til.
      Udover det er det lækre butikker og cafeer folk har lyst til at besøge. Det er en stor kvalitet at der er blevet gjort så meget ud af steder, både gaden og butikkerne/cafeerne og at der er så mange private firmaer der investerer i det og donerer tøj etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.