Børn og unge i udsatte positioner
Må jeg præsentere… Susanne Bisgaard fra Blå Kors

Må jeg præsentere… Susanne Bisgaard fra Blå Kors

Hvem er du? Mit navn er Susanne, jeg gik på efterløn april 2015, er frivillig og med i ledergruppen i Blå Kors Genbrug Hobro. I mit erhvervsarbejde var jeg Daglig Leder af Hobro Medborgerhus. I ca 30 år var jeg i tæt kontakt med skrøbelige og skæve eksistenser, som en naturlig del af mit arbejde.

Hvorfor er du en del af dette projekt? Jeg er frivillig i Blå Kors Genbrug, fordi deres værdigrundlag og den gruppe mennesker, som Blå Kors hjælper er dem, jeg brænder for.

At arbejde i en genbrugsbutik er ganske nyt for mig. Jeg kommer ind på områder, jeg ikke har prøvet at arbejde med før. Det mest fantastiske er, at jeg bliver ved med at lære. Samtidig møder jeg mange utroligt spændende mennesker og jeg har dannet et fantastisk netværk. Jeg har også fundet ud af, at arbejdet med farver og dekorationer er lige mig.

Jeg har tidligere arbejdet med papirer og administration og får pludselig vækket en kreativ side hos mig selv. Det er jeg slet ikke færdig med. Livet går bestemt ikke i stå, selvom man forlader arbejdsmarkedet. Livet er en lang læring og jeg glæder mig over, at mit frivillige arbejde har været med til at åbne op for nye spændende områder.

Hvordan er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? I mit frivillige arbejde er jeg med til at gøre en forskel for en gruppe mennesker, som har det svært. Jeg har været med til at hjælpe mange til at se, at deres liv er yderst værdifuldt, så hjælp nytter. Blå Kors TUBA hjælper børn og unge, der er vokset op i en misbrugsfamilie. Det er et vigtigt arbejde, og jeg beundrer meget den store indsats der ydes.

Hvordan kan man blive en del af dette projekt? Vil du også være med, kan du læse mere på Blå Kors hjemmeside.

FullSizeRender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.