Må jeg præsentere… Take My Hand

Hvem er du? Jeg hedder TakeMyHand. Jeg er 4,5 år gammel og jeg er en NGO med fokus på verdens nødlidende.

Hvorfor er du en del af dette projekt? Jeg er kommet til, fordi jeg ønsker at hjælpe de mange stakkels mennesker i hele verden, som har brug for mig og min slags, og brug for at få forbedret deres livskvalitet.
Min motivation er de mennesker som jeg har sat mig for at hjælpe, hvad end det er grundet sult, tørst, sygdomme, naturkatastrofer eller andet. Jeg vil gerne hjælpe til hvor jeg kan, ligegyldigt hvor på verdenskortet der rækkes ud efter en hjælpende hånd.

Hvad går projektet kort ud på? Jeg arrangerer forskellige begivenheder, gerne to helt store på ét år, samt mindre projekter. Jeg kan godt lide at arrangere forskellige events, såsom fodboldturneringer, koncerter, velgørenhedsmiddage eller eksempelvis FIFA-turneringer. Faktisk alt som er kreativt og tiltrækker folk, hvor jeg så bruger disse events til at samle penge ind til et givent projekt. Fundraising er min specialitet.

Hvorfor er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? Alle de projekter jeg afholder, er med til at gøre verden til et bedre sted, fordi de er med til at forbedre flere vilkår i adskillige liv. Jeg har gennem mine indsamlinger sørget for nødhjælp til ofre for naturkatastrofer, som da der var jordskælv i Van, Tyrkiet, eller da Filippinerne blev mødt af en tyfon. Derudover har der været indsamlinger til at bygge brønde, så afrikanske Liberia kunne få rent vand, skolebyggeri i Afghanistan eller mikro finans for befolkningen i Burma.

Alle disse projekter har været med til at forbedre livskvaliteten for en masse mennesker, og derfor mener jeg at jeg er med til at gøre verden til et bedre sted.

Hvordan kan man som privatperson blive en del af projektet? Man kan blive venner med mig, ved at søge ind som frivillig, når jeg engang i mellem mangler nye venner.

Jeg plejer at skrive en Facebook opdatering omkring dette. Men man kan også komme til mine arrangementer og derned være med til at støtte de forskellige projekter. Alt dette kan følges med i gennem Facebook, hvor man kan finde mig ved at søge på “Take My Hand”

Man kan se mere til mig ved at besøge min hjemmeside.

Man kan også skrive til mig på min e-mail adresse: takemyhand@takemyhand.dk

 

2 thoughts on “Må jeg præsentere… Take My Hand”

 1. Helene (jegelskerVesterbro) Olsen
   ·  Svar

  Jeg kan ikke få linket til at virke. Vil gerne skrives op som frivillig.

  • Matilde Walter Fønss
    ·  Svar

   Jeg har lige skrevet til Take My Hand, da jeg kan heller ikke kan komme ind på siden. Det er ikke linket men siden der er nede – jeg afventer svar og vender tilbage 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2019 . All rights reserved.