Klima, miljø og bæredygtighed
Maistic – godt for miljøet og en rengøringsentusiast som mig!

Maistic – godt for miljøet og en rengøringsentusiast som mig!

Jeg er blevet bedt om at teste tre produkter fra Maistic og give dem en anmeldelse. Jeg er ikke blevet betalt for det og dette indlæg er 100% min mening – jeg valgte at sige ja tak, fordi Maistic er gået ind i den vigtige kamp mod vores store plastikforbrug, en kamp som jeg til hver en tid bakker op om.

De tre svampe jeg har testet, kan alle gå i opvaskemaskinen og på den måde blive helt rene og det synes jeg er ret genialt. Jeg er blevet vild med deres svamp til støvfri rengøring, som ligesom suger støvet ind i sig fremfor at skubbe det foran sig og den er blevet en tro følgesvend når min store væg til væg reol skal ha’ en tur. De to andre svampe bruger jeg til opvask og rengøring i køkkenet og de fungerer så fint både med og uden opvaske – eller rengøringsmiddel. Jeg er rigtig glad for produkterne, som minder mig om, at mange bække små gør en stor å – i kampen mod plastikforurering og omtanken for miljøet.

Rengøringssvampen efter at have tørret støv af hjemme hos mig – næsten al støv bliver inde i svampen i stedet for at “køre med videre” når jeg tørrer 

Rengøringssvampen efter den er blevet skyllet – klar til brug igen 


Både grov – og letskrubberen er blevet en fast del af mit “opvaskerkit” 

Jeg har desuden prøvet Maistics fryseposer og køber ofte deres komposterbare pose i Superbrugsen Matthæusgade (som jeg tidligere har skrevet om), når jeg har glemt muleposerne.

Læs mere på Maistics hjemmeside, hvis du er blevet nysgerrig på deres vision, hvilke produkter de ellers tilbyder og meget mere. Jeg har set deres produkter i både Føtex, Netto og Superbrugsen – så hold øje hvis du har fået mod på at erstatte noget af dit plastik i hverdagen. Du kan også følge deres Facebookside, hvor de ofte gør opmærksom på, når deres produkter er på tilbud i forskellige supermarkeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.