Børn og unge i udsatte positioner
Matilde anbefaler… Forældrefiduser

Matilde anbefaler… Forældrefiduser

Skoleåret er lige gået i gang og det er vigtigt at få alle børn godt fra start! Det ansvar hviler ikke kun på de lærere og pædagoger der omgiver dit barn i de timer de er væk hjemmefra. Jeg har derfor skrevet til Laila Andersen fra Forældrefiduser for at få en par ord om, hvordan man som forældre kan bakke op om den positive trivsel.

På forældrefiduser.dk kan forældre til skolebørn finde opskrifter på, hvordan de styrker sammenholdet i barnets klasse. Hvis alle børn i klassen trives og er med i fællesskabet, styrker det både børnene fagligt og socialt. Det bedste man kan gøre for sit eget barns trivsel, er at gøre noget for hele klassens trivsel.

Forældrefiduser.dk gør det let at arrangere og deltage i klassens sociale liv og samarbejde med klassens andre forældre. Forældrene lærer hinanden at kende, og børnene bliver de helt store vindere.

På forældrefiduser.dk er der tips til sjove arrangementer, og opskrifter til planlægningen af dem. Se fx verdens nemmeste arrangement på skolens legeplads, Gå amok som kok med restaurant i klassen, planlæg en filmaften eller bliv inspireret af nogle af de mange andre nemme aktiviteter for klassens børn og voksne.

Det handler om at komme godt fra start med et stærkt forældresamarbejde – og helst allerede i 0. klasse. Og så holde fast op gennem hele skoletiden. Det er vigtigt, fordi sammenhold mellem forældre giver sammenhold mellem børn.

Læs mere på Forældrefidusers hjemmeside her og Facebook her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.