Klima, miljø og bæredygtighed
Matilde anbefaler… Greencubator

Matilde anbefaler… Greencubator

Noget af det bedste ved at være kvinden bag denne blog er, at så mange af jer skriver til mig og gør mig opmærksom på endnu flere fine tiltag i vores by og land. Jeg blev anbefalet at tjekke Greencubator ud, af en kontakt til Kom Nu Danmark, der også går meget op i bæredygtighed. Jeg bad dem skrive en kort teaser, der præsenterer jer for hvem de er og hvad de står for. Og så er det op til jer om I vil vide mere – i så fald skal I blot klikke jer videre på de kontaktoplysninger der er føjet til i bunden af dette indlæg.

Greencubator er et iværksætter kontorfællesskab i hjertet af København. 

Trods det, at Greencubator kun er fire måneder gammel, har der allerede været en utrolig interesse for et grønt kontorfællesskab. Vi er blevet et omdrejningspunkt for politikere, grønne ildsjæle, start-ups og mindre virksomheder, som alle arbejder med bæredygtighed. 

Vi ønsker at skabe de bedste rammer, for de mennesker, der ønsker at gøre en bæredygtig forskel. Vi tilbyder deltids- og fuldtidspladser i fællesskab, hvor vi italesætter vores udfordringer, så vi kan hjælpe og sparre med hinanden – og gøre brug af hinandens netværk og kontakter. Derudover tilbyder vi gratis rådgivning indenfor jura, økonomi og grafisk design til virksomhederne i huset.

Med Greencubator ønsker vi at bidrage til at skubbe den bæredygtige udvikling endnu mere fremad.

Vil du vide mere om Greencubator og måske endda blive en del af deres fællesskab, kan du kontakte Mads, Frederik eller Stine via Facebook her eller deres hjemmeside her.

gc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.