Klima, miljø og bæredygtighed
Matilde anbefaler… Grønforskel.dk

Matilde anbefaler… Grønforskel.dk

Jeg har bedt Victoria Poulsen, som er redaktør på Grøn Forskel, om at sætte os lidt ind i hvad siden skal hjælpe os med. Her er hvad hun skriver om initiativet:

Initiativtageren til siden Grønforskel.dk er SEAS-NVE, der er Danmarks største kundeejede energiselskab. De har i årevis investeret i miljøtiltag og vedvarende energi, og med Grønforskel.dk ønsker de at skabe et univers på nettet, der guider danskerne gennem den grønne omstilling. Redaktionen til Grøn Forskel befinder sig hos Aller Media i København (her hos os), hvorfra vi står for al drift og redaktionelt indhold på siden.

Vores vision med siden er at hjælpe danskerne gennem den grønne omstilling. De fleste danskere er bevidste om de aktuelle klimaudfordringer, men problemet er abstrakt og adfærdsændringen svær, hvilket efterlader mange med en ”hvad nytter det”-følelse og en manglende tro på, at den enkeltes adfærd kan gøre en forskel. Det skal Grønforskel.dk ændre på, både ved at gøre danskerne klogere på områderne men også ved at sætte fokus på de ting, vi kan gøre sammen.

På indholdssiden vil vi sætte os på den grønne agenda hele vejen rundt, således at der er noget for enhver at komme efter. Vi vil både skrive om de store perspektiver, der stiller skarpt på, hvad klimaforandringer og miljøproblematikker egentlig er for noget, ligesom vi også gerne vil helt ind i læsernes dagligstuer ved at præsentere håndgribelige guides til, hvad lige præcis du kan gøre i din egen hverdag for at leve lidt mere bæredygtigt. Filosofien er, at hvis vi alle gør en lille smule, kommer vi alle til at gøre en forskel.

Her kan du se en sød lille animationsfilm, vores dygtige videofolk har lavet til os!

Grønforskel.dk har også en blogsektion, der tilbyder eksterne skribenter, herunder både professionelle og helt almindelige mennesker med en holdning, at skrive et indlæg om netop det emne under den grønne paraply, der optager lige præcis dem. Der er blandt andet indlæg om plastik, bier, bæredygtig mode og byforurening – endnu en nem service der hjælper dig med at komme i gang med den grønne omstilling.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.