Hjemløse og socialt udsatte
Matilde anbefaler… Too Good To Go

Matilde anbefaler… Too Good To Go

Too Good To Go er endnu et smukt eksempel på, at det kan være belønnende at kaste sig ind i kampen for et bedre Danmark! Med dette initiativ, er man nemlig med til at mindske madspild, samtidig med at man beriger sin mave! Too Good To Go går i al sin enkelthed ud på at mindske madspild, ved at samle så mange restauranter og andre fødevarehandlende i en app, der tilbyder retter og madvarer til en billig pris omkring lukketid, hvor det ellers ville have været havnet i skraldespanden. Du får altså mulighed for at købe billig og lækker take away samtidig med, at du gør noget aktivt for at Danmarks madspild mindskes.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om madspild, og hvordan vi smider omkring 700.000 ton (spiselig) mad ud om året her i Danmark.  Det er jo fuldstændigt uhørt og viser hvor meget vi har brug for tiltag som Too Good To Go.

Er du mere socialt orienteret, findes der i app’en også en funktion der giver dig mulighed for at donere 20 kroner til et måltid til en hjemløs i København. Donationerne samles i en pulje og maden leveres til forskellige herberger.

Too Good To Go skriver til Kom Nu Danmark om deres bidrag til et mere bæredygtigt Danmark:

Vi vil selvfølgelig blive ved med at udvide vores koncept til så mange restauranter, bagere, kantiner og alle fødevareforretninger vi overhovedet kan hjælpe. Vi arbejder for at gøre det så attraktivt for forbrugerne som muligt at være med i kampen mod madspild. Udover at give meget af overskudsmaden til hjemløse og socialt udsatte, går vi også op i at lære børn og unge om madspild. Dem har vi blandt andet med ud til de herberger hvor vi giver mad. På den måde bliver det en lærerig oplevelse at give til andre, og passe på de ressourcer vi har.

Bliv en del af Too Good To Go’s fantastiske bølge ved at downloade deres app i Appstore her eller på Google Play her, tjekke deres hjemmeside ud her eller følge dem på Facebook her.

tgtg1

image

tgtg2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.