Matilde mener
Når der ligger skrald i ens cykelkurv

Når der ligger skrald i ens cykelkurv

Jeg bliver så træt! Heldigvis er det ikke ofte, at jeg støder på løbesedler som denne, men når jeg gør, så bliver jeg sgu lidt trist. Tænk engang, at nogle mennesker stadig er der, hvor man frem for at undersøge og imødekomme, fortolker og spinner udsagn til egen fortjeneste eller overbevisning og skærer alle over en kam pga. fx. religion. Jeg blev irriteret over løbesedlen.
Og så blev jeg nysgerrig.
Jeg slog de forskellige vers op der er refereret til på ovenstående billede, både oversat til dansk og engelsk, og ingen steder kunne jeg (surprise surprise) finde denne oversættelse eller fortolkning.
Det er altid okay at være kritisk, men man må aldrig glemme sagligheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.