Klima, miljø og bæredygtighed
Nyt år – mindre plastik

Nyt år – mindre plastik

Jeg var ude og gå en tur i onsdags. Det, der skulle have været en lang gåtur, blev til lang tids squatting på meget få kvadratmeter. Jeg forsøgte at dokumentere på Instagram og her er min oplevelse fortalt i små videoer:

  • Tænk på hvor kort en fornøjelse det er, at skyde en kanon af i forhold til dets eftermæle
  • Jeg gik i gang med at konfettifylde min medbragte Havmiljøvogter pose (har altid en i tasken)
  • Det tog sin tid, men jeg gjorde det!

  • Her er så min minutlange evaluering af min formiddag, ha ha ha! Jeg var sgu lidt overrasket over at det tog 45 minutter at samle små plastikstykker fra ÈN kanon op – det er mildest talt skræmmende at gange op med alle de kanoner der er skudt af udendørs, pyyyh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.