Klima, miljø og bæredygtighed
REFOOD mærket – hvad er det?

REFOOD mærket – hvad er det?

Har du hørt om REFOOD mærket?

REFOOD mærket er en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. Medlemskab er gratis og kræver, at man vælger tre madspildsreducerende initiativer blandt vores mange gode forslag samt har en ordning for genanvendelse af madaffald. REFOOD mærket er en tillidsbaseret certificering, som bygger på en fælles vision om en bæredygtig fødevare- og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse.

Jeg stødte på mærket efter et cafébesøg, og blev nysgerrig på hvad det indebar at være REFOOD certificeret. At skulle forholde sig aktivt og handlende til madspild og genanvendelse af madaffald, er områder der i restaurationsbranchen er seriøst brug for at sætte fokus på.

Jeg vil med glæde vælge en restaurant med dette mærke en anden gang, for det vækker min tillid, også til de fødevarer de vælger at bruge – for har man omsorg for miljø og madspild, har man også en holdning til hvad der er gode råvarer – flere af dem #komnudanmark

Læs mere om REFOOD mærket her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.