Matilde anbefaler
Sharing is caring

Sharing is caring

Jeg har før skrevet om min meget lidt seje tilgang til blod og det er ikke blevet bedre siden sidst. Faktisk er jeg for nyligt kommet til skade med en kniv der smuttede og skar min tommelfinger op så blodet pumpede ud. Jeg skreg så meget, at jeg muligvis har givet mine børn traumer for livet – jeg kan simpelthen ikke styre det og det er SÅ pinligt.

På trods af det, er jeg stadig bloddonor og hver gang jeg har været forbi de søde sygeplejersker, får jeg lyst til at huske jer på, at det er gratis at overveje om det mon også er noget for dig!

Bliver det et ja, kan du klikke her og så er du allerede i gang!

Skulle du blive helt vild og vovet, kan du også overveje muligheden for at blive organdonor – læs mere i et af mine tidligere indlæg eller gå direkte til kilden her.

#komnudanmark

Et billede af min stakkels finger, da alt blod og drama var vasket af og min mand havde lappet mig sammen efter kyndig telefonisk vejledning fra min lægesøster. Jeg flover mig hver gang jeg flipper ud over synet af mit eget (eller andres) blod, men tror sgu aldrig det ændrer sig… 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.