Flygtninge, minoriteter og kulturmøder
Støtte t-shirts

Støtte t-shirts

Jeg er glad! Jeg havde i forsommeren en idé om at få lavet nogle t-shirts og muleposer som kunne sætte gang i samtaler om de uledsagede flygtningebørn. Jeg kan godt lide ideen om at vi er nysgerrige sammen, og jeg tror på samtalens kraft. Charline Skovgaard fra Fairstyles sagde “Let’s do it”, Line Jensen Kjeldsen sagde “jeg går i gang med at tegne”. Neutral gav os økologiske og Fairtrade t-shirts og muleposer, Trykker Tina trykte Lines fine illustration på dem i hånden, mens Jespersen Tryk printede de fineste kort. Og her er resultatet! Som man måske kan se er jeg træt! Det skyldes mest at jeg er hamrende forkølet, men også at jeg har løbet rundt hele dagen, så alt kunne blive klart til i morgen. Og det er det blevet! Når Litteraturen Samler Ind går i gang i morgen, står jeg på Kunsthal Charlottenborg , bla. for at sælge alt dette. Der vil også være en god stak på Johan Borups Højskole, og alt indtjent går selvfølgelig til de uledsagede, så de kan blive ledsagede igen – som illustrationen signalerer! 

Læs mere om de forskellige programmer for dagen på Facebook, hvor du søger på Litteraturen Samler Ind, og ser hvad der dukker op!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.