Matilde mener
Tak!

Tak!

Kære læsere!

Det er nu et år siden jeg valgte at sætte liv i Kom Nu Danmark. Det gjorde jeg med det motiv, at hylde nogle af de stærke mennesker der findes her i Danmark, som bruger deres tid og kræfter på at forbedre vilkårene for deres medmennesker. Jeg gjorde det også fordi jeg gerne ville inspirere andre til at være med, til at opdage hvor lidt det kræver at give noget godt videre – og hvor mange forskellige måder der er at gøre det på.

Kom Nu Danmark er i løbet af det sidste år vokset og vokset, og jeg er stolt af alle de mennesker der er med i mine indlæg – og som hver og en er med til at inspirere! Jeg er stolt over at være med til at vise et civilsamfund vi kan være bekendt, uanset om man brænder for miljøet, socialt udsatte, flygtninge eller børn. Og jeg er stolt af at have så mange seje læsere, der gerne vil være med til at kæmpe for et bedre Danmark – tak for det!

Jeg glæder mig til at fortsætte mit arbejde her på Kom Nu Danmark og husk at skrive til mig, hvis du kender nogen eller noget der skal omtales og inspirere – det er sådan vi når ud til hinanden!

Tak fordi I er med og støtter op om et Danmark der kan noget med solidaritet, næstekærlighed og (social) bæredygtighed.

I dag sætter jeg et lys i drømmekagen

#komnudanmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.