Klima, miljø og bæredygtighed
Tid, sted og rum

Tid, sted og rum

Jeg sidder midt i en eksamen om kulturmøder – & teorier i tid, sted & rum. Det er svært. Og engang i mellem (ca. hvert 10. minut) spacer jeg altså lige lidt ud. Og så alligevel ikke…

Jeg købte de her kaffebryggere til at lave vietnamesisk kaffe med, i Vietnam i 2002, hvor jeg rejste med en af de veninder jeg har, som går længst tilbage @heleneliseolsen. Det var dengang, hvor man stadig kunne få lov til at købe eksotiske gaver på sine rejser, som ikke fandtes i enhver 10’er butik herhjemme. Jeg forærede dem til min mor, og snart 17 år senere viser det sig, ved en oprydning i hendes store hus, at de stadig findes. De er aldrig blevet brugt, og det er da en skam! Det fik mig til at tænke på en af mine nyeste veninder @charlineskovgaard, som jeg ved elsker vietnamesisk kaffe. Charli elsker desuden bæredygtighed og genbrug, så jeg var næsten sikker på at jeg havde et match, da jeg skrev til hende for at høre om hun ville overtage de fine små bryggere. Det ville hun, og sådan tog jeg lige en rejse i tid, sted og rum – også uden for min eksamen. (Plastikken er også 17 år gammel, men den taler vi ikke om 🙄)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.