Flygtninge, minoriteter og kulturmøder
Må jeg præsentere… Morten Goll fra Trampoline House

Må jeg præsentere… Morten Goll fra Trampoline House

Hvem er du? Morten Goll, uddannet billedkunstner og daglig leder/medstifter af Trampolinhuset

Hvorfor er du en del af dette projekt? Jeg tror på, at Danmark har brug for de flygtninge der kommer til landet, for at forbedre og udvikle samfundet.

Hvad går projektet kort ud på? Trampoline House er et selvstændigt samfund i København, der giver flygtninge og asylansøgere i Danmark et sted at finde støtte, fællesskab og formål. Fire dage om ugen, tilbyder huset forskellige former for undervisning og aktivitete, juridisk rådgivning og venskaber med det formål at bryde den sociale isolation og følelse af magtesløshed, som mange flygtninge og asylansøgere oplever. Trampoline House samler asylansøgere og danske statsborgere, flygtninge og andre indbyggere i Danmark, forenet af et ønske om at forbedre forholdene for asylansøgere og flygtninge . Vi er en selvejende institution med en bestyrelse, betalt personale, og en stor gruppe af praktikanter og frivillige. Økonomisk støtte kommer fra offentlig og privat finansiering, donationer og medlemskaber.

Hvorfor er projektet med til at gøre Danmark/verden til et bedre sted? Sammen organiserer vi juridisk rådgivning, sprogundervisning, madlavning, rengøring, børnepasning, kreative workshops, debatter og offentlige kampagner. Vores kvindeklub og ungdomsklub arrangerer særlige ugentlige aktiviteter for kvinder og unge asylansøgere. På de ugentlige husmøder, kan alle deltage i diskussioner om globale flygtningeproblemer, politik og den daglige organisering af huset. Flere dage om ugen, deler vi et varmt måltid, mødes til en kop te eller kaffe, og om fredagen fester og danser vi til vores yndlingsmusik. Huset giver flygtninge og asylansøgere mulighed for at genoplade, og samle den nødvendige energi og støtte der skal til for at kickstarte et bedre liv, og for at få den danske offentlighed motiveret til at reformere det nuværende flygtninge- og asylsystem.

Hvordan kan man som privatperson blive en del af projektet?  Man kan blive en del af Trampoline House her

Trampoline House findes også på Facebook her

 

morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.