Matilde anbefaler
Matilde anbefaler… Absalon

Matilde anbefaler… Absalon

Folkehuset Absalon ligger lige rundt hjørnet, fra hvor jeg bor. Jeg må sige, at jeg endnu ikke har mødt dets lige. Absalon er et sted, hvor man ret hurtigt føler sig hjemme – indretningen og stemningen er så tilpas afslappet at man, selv med to små aktive drenge pilende rundt om benene på alle, føler at der er plads og hjerterum. Der er ingen tvivl om, at mødet mellem mennesker er sat i højeste kurs og det vægtes at fællesskabet spirer og gror inden for murene i den nedlagte kirke på Sønder Boulevard. Når der dertil lægges at kaffen er i top, maden er lækker og de forskellige arrangementer er tilpasset således, at der er noget for enhver – ja så har man i mine øjne skabt noget helt unikt.

Absalon åbnede dørene i august 2015 og er et sted hvor lokale på Vesterbro og folk fra resten af landet kan mødes; alle er velkomne. På hjemmesiden står der:

Absalon er et sted hvor mennesker kan være sammen på kryds og tværs. Et sted hvor man kan møde sin nabo, sine venner og tage sine bedsteforældre med til et slag klodsmajor. Vi glæder os til at se bankospillere, rundt-om-bordet-spillere, hipstere og børn fra nærliggende skoler. Naboer som kun kender hinanden fra opgangen, kan sidde til bords sammen til vores fællesspisning. Vi tror på, at det der giver livet værdi er de sociale bånd vi knytter til hinanden og med Absalon ønsker vi at skabe en ramme for dette.
Du kan betragte Absalon som en forlængelse af din egen stue, havde du fyldt den med venner, bordtennis, musik, backgammon, film, banko, mad, kaffe, skak, yoga, loppemarkeder, plademesse, foredrag og alt muligt andet mellem himmel og jord.

Læs mere om Absalon på deres hjemmeside her og Facebookside her, hvor man også kan se det fulde program for ugen, som altid er spækket med fede aktiviteter. Og fik jeg nævnt at der er fællesspisning hver aften? Det koster 50 kroner per person og børn under fem år er gratis – tjek ugens menu ud her.

#komnudanmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.