Samfund og kultur
Min 1. januar er hvert år reddet når jeg ser dette opslag…

Min 1. januar er hvert år reddet når jeg ser dette opslag…

De sidste par år har jeg delt billeder fra de gode Muslimer for Freds fine nytårsinitiativ på Facebook. Ahmadiyya Menigheden står bag, og jeg er, som bekendt, vild med alle der handler i uselviskhed og for sameksistens – værdier, som menigheden deler til fulde.

For første gang er der lavet en reportage fra 1. januar og der er simpelthen så mange fine tanker der deles, at jeg håber alle I som læser med, vil høre P1 Baglandet: Muslimerne der tager skraldet.


Billederne er lånt fra Muslimer for Freds Facebookside.

Muslimer for Freds motto er: Kærlighed til alle – had til ingen, og hvis du er blevet nysgerrig, skal du smutte forbi deres hjemmeside eller Facebook og læse mere om hvem de er, og alle de fine arrangementer de står bag i årets løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.