Børn og unge i udsatte positioner
Projektet der flår mit hjerte i stykker og heler det igen

Projektet der flår mit hjerte i stykker og heler det igen

Jeg ved ikke helt hvad det er. Om det er musikken eller tanken om de børn, der på grund af forskellige sygdomme, får frataget en stor bid af deres barndom. Eller om det simpelthen er tanken om den lille, men tiltrængte pause fra sorg, sygdom og modløshed, som MusikBeRiget skaber.

Jeg skrev for første gang om MusikBeRiget i 2017 og projektet har siden siddet dybt i mig. Jeg husker tydeligt hvordan jeg sad i sofaen en aften og gennemlæste Lisbeths Sagens materiale om MusikBeRiget, mens tårerne bare løb og løb ned af mine kinder. Det gjorde de så igen, da jeg i går på min cykeltur til Valby, lyttede til P1’s Baglandet om projektet. Nu er jeg ikke den hårdeste nød at knække, men jeg ser virkelig potentiale i de projekter der fokuserer på mikroperspektiver, men tager udgangspunkt i makroperspektiver og det gør MusikBeRiget i topklasse.

Her er LINK til mit indlæg ‘Matilde anbefaler MusikBeRiget’ fra 2017 og her er LINK til Baglandets program om dem fra forleden – jeg anbefaler at du både læser og lytter og ser hvor og hvordan du kan bakke dem op HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.