Mad og madspild
Skal du med på GRIM bølgen?

Skal du med på GRIM bølgen?

Kender du GRIM? Hvis du følger Kom Nu Danmark på Instagram, vil du vide at jeg er vild med ideen. GRIM udbyder kasser med årstidens frugt og grønt, som er lokalt produceret og økologisk. “Hagen” ved grøntsagerne er, som du måske har gættet ud fra navnet, at de er “grimme”. Produkterne fejler intet og er helt friske, men kan have små fejl på ydersiden eller være overproduceret og derfor umulige for landmændene at få solgt til større aftagere. I stedet for at blive kasseret, kører pigerne fra GRIM rundt og indkøber de lækre grøntsager, pakker dem i kasser (som helt bæredygtigt tænkt har pant, og kan returneres når næste GRIM box leveres) og bringer dem ud.

Naturen leverer de smukkeste farver

Jeg er virkelig vild med det. Vi får den store kasse hver 14. dag og har godt med ingredienser til vores grønne madplan. Og selvom jeg er på SU og vi skal tænke over hvordan vi bruger vores penge, kan det sagtens passes ind i budgettet. Med fokus på bæredygtighed, klimavenligt og lokalt producerede råvarer, økologi og kampen mod madspild, kan jeg kun give GRIM min varmeste anbefaling.

Læs mere om GRIM her, hvis du er blevet nysgerrig.

Jeg elsker udfordringen hver gang en ny kasse ankommer og ugens madplan skal lægges! Her skulle vi have stegte nudler med tre forskellige slags kål og en masse andet godt grønt.
Se lige en smuk kasse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.